Explusive Venue

Doživljaj velike konferencije

Kulturni centar Zrenjanina: idealna pozornica za Futurologiju.

Kada tražite lokaciju koja će odgovarati visokim tehničkim standardima i vizionarskom duhu konferencije kakva je Futurologija, ne tragate dalje od Kulturnog centra Zrenjanina.

Venue 1
Venue 2
Venue 3

Ova impozantna lokacija nudi mnogo više od običnog konferencijskog prostora. Na prvom mestu, tehničke specifikacije su jednostavno besprekorne. Sa najmodernijom opremom, Kulturni centar obećava zvuk koji je kristalno čist, omogućavajući svakoj reči naših predavača da dopre do poslednjeg reda. Veliko platno, koje se ponosi najsavremenijom tehnologijom, garantuje da će svaki slajd, svaka slika i svaki video izgledati oštro, jasno i impresivno.

Ali, tehnička izvrsnost je samo jedan deo priče. Arhitektura i dizajn Kulturnog centra su kreirani s posebnom pažnjom. Velika, akustična sala Kulturnog centra, kao da je čekala na Futurologiju. A da bismo osigurali da konferencija Futurologija ne bude samo edukativna već i nezaboravna, dodali smo nekoliko posebnih detalja. Dodatna rasveta će doprineti da na ovaj, svim Zrenjanincima dobro poznat prostor, upoznate u novom ruhu. Pored toga, za svaku pauzu, osim uvek poželjnog networkinga, obećavamo i pravu malu zabavu.

(A naposletku, i jednu veliku 🤫)

U Kulturnom centru Zrenjanina, edukacija i zabava idu ruku pod ruku, te vam garantujemo da će Futurologija biti događaj za pamćenje.

Vodič do lokacije
Kontaktiraj nas. Ukoliko imaš neko pitanje ili ti je potrebna informacija, pozovi nas na telefon od 10-16h svakog radnog dana ili pošalji email, odgovaramo u roku od 24h.
Broj telefona063 89 32 686
Emailoffice@zrict.rs
Adresa lokacijeNarodne omladine 1
Naši sponzori i partneri
Sponsor 1Sponsor 2Sponsor 3Sponsor 4Sponsor 5Sponsor 6Sponsor 7Sponsor 8
Sponsor 9Sponsor 10Sponsor 11Sponsor 1

Rezerviši svoje mesto sada

30. Nov - 01. Dec 2023.

Kulturni centar / Zrenjanin

Kupi ulaznice
Reservation logo