Veštačka inteligencija i budućnost

Doživite "Futurologiju" u Zrenjaninu

Uplovite u svet tehnološkog razvoja kroz Futurologiju - dvodnevnu IT i AI konferenciju koja se održava u srcu Zrenjanina. Zahvaljujući inicijativi Zrenjaninskog IKT klastera, ovaj događaj osvetljava put ka razumevanju veštačke inteligencije u digitalnoj eri.
Šta "Futurologija" donosi?Ova jedinstvena konferencija bavi se sveprisutnom temom veštačke inteligencije (AI). Kroz različita predavanja, panele i radionice, veliki broj stručnjaka otkriće kako AI može da preoblikuje našu svakodnevicu, poslovanje, obrazovanje i druge aspekte života. Bez obzira na vaše predznanje, dobićete dragocena saznanja na najrazumljiviji način.
Gde i kada?Odložite sve obaveze planirane za 30. novembar i 01. decembar! Neka velika sala Kulturnog centra u Zrenjaninu bude vaša tačka susreta sa budućnošću.
Futurologija: Pogled u budućnost kroz sadašnjostOsim što je naziv naše konferencije, Futurologija je metoda predviđanja budućih trendova. Sa nama, otkrijte kako veštačka inteligencija transformiše naše svakodnevne navike i poslovne procese.
Zrenjaninski IKT klaster: Organizatori s vizijomZrenjaninski IKT klaster je simbol predanosti tehnološkom razvoju. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom delovanju u IT sektoru, ova zajednica je spremna da podeli ključne uvide u svetu AI. Njihova vizija je jasna: Zrenjanin kao centralna tačka IT inovacija u Srbiji.
Pozivamo vasŽelite da budete korak ispred u svetu tehnoloških inovacija? Da razumete duboke implikacije veštačke inteligencije u našem društvu? Pridružite nam se na Futurologiji i koračaj sa nama ka budućnosti.
Naši sponzori i partneri
Sponsor 1Sponsor 2Sponsor 3Sponsor 4Sponsor 5Sponsor 6Sponsor 7Sponsor 8
Sponsor 9Sponsor 10Sponsor 11Sponsor 1

Rezerviši svoje mesto sada

30. Nov - 01. Dec 2023.

Kulturni centar / Zrenjanin

Kupi ulaznice
Reservation logo